Lediga jobb

13 januari, 2017

Bilförsäljare

Atteviks fortsätter att expandera. Vi söker bilförsäljare till vår Volkswagenavdelning i Ljungby!

Efterfrågan på våra produkter har aldrig varit större, så nu måste vi utöka säljstyrkan på Volkswagen personbilar och ger nu dig som är en driven säljare möjlighet att jobba med de bästa.
Du utstrålar exemplarisk kundservice och en förmåga att arbeta mot angivna mål. Sista ansökningsdag 31/1 2017.

Skicka din ansökan till jens.claeson@atteviks.se
För mer information om tjänsten ring Jens Claëson på tel
0470-75 31 13


 

13 januari, 2017

3 däckmekaniker till Atteviks däckverkstad

Till Atteviks Personvagnar i Jönköping söker vi nu 3 st säsongsanställda däckmekaniker. Vi söker dig som har erfarenhet från att arbeta med däck. Fordonsutbildning av något slag är önskvärt. B- körkort är ett krav.

Anställningen sträcker sig mellan 2017-03-01—2017-04-31.

Du ska vara serviceminded och tycka om att ge god service, vara noggrann, flexibel i dina arbetstider och snabbt kunna agera och komma med lösningar enligt företagets rutiner och policys. Du ska ha lätt för att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet. Vi erbjuder dig ett intressant och stimulerande arbete i ett företag som aktivt arbetar med att utveckla verksamheten. Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare där trivselfaktorn är hög. Inom Atteviks Personvagnar AB arbetar vi aktivt med att öka mångfalden inom vår verksamhet. I våra arbetsgrupper vill vi därför ha en bra mix av personligheter, kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrunder. Ytterligare upplysningar lämnas av Tony Petersson, reservdelschef tfn: 036-348937 tony.petersson@atteviks.se   

Välkommen med din ansökan via e-post till tony.petersson@atteviks.se senast den 15 februari. Uppge "Däckmekaniker Jönköping" i ämnesraden på ditt mail.


 

13 januari, 2017

2 lagerarbetare till Atteviks däckhotell

Till Atteviks Personvagnar i Jönköping söker vi nu 2 st säsongsanställda lagerarbetare till vårt däckhotell. Vi söker dig som har erfarenhet från att arbeta med lager samt däckhantering. Fordonsutbildning av något slag är önskvärt. B- körkort är ett krav.

Anställningen sträcker sig mellan 2017-03-01—2017-04-31.

Du skall vara serviceminded och tycka om att ge god service, vara noggrann, flexibel i dina arbetstider och snabbt kunna agera och komma med lösningar enligt företagets rutiner och policys. Du ska ha lätt för att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet. Vi erbjuder dig ett intressant och stimulerande arbete i ett företag som aktivt arbetar med att utveckla verksamheten. Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare där trivselfaktorn är hög. Inom Atteviks Personvagnar AB arbetar vi aktivt med att öka mångfalden inom vår verksamhet. I våra arbetsgrupper vill vi därför ha en bra mix av personligheter, kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrunder. Ytterligare upplysningar lämnas av Tony Petersson, reservdelschef tfn:  036-348937 tony.petersson@atteviks.se   

Välkommen med din ansökan via e-post till tony.petersson@atteviks.se senast den 15 februari . Uppge "Lagerarbetare däck Jönköping" i ämnesraden på ditt mail.


 

3 januari, 2017

Lackpreppare, Atteviks Personvagnar Nässjö

Vill du bli en del av ett vinnande team och få möjligheten att jobba med den senaste tekniska utrustningen i ett framgångsrikt företag? Atteviks Skadecenter Nässjö behöver nu utöka med två Lackpreppare

Som Lackpreppare på Atteviks kommer du arbeta med Slipning, grundning samt plastreparationer av personbilar. Du kommer ingå i ett starkt och trivsamt Skadeteam. Volkswagengruppens modellprogram är en av de modernaste och våra produkter ligger bland de absolut främsta i dagens teknikutveckling. Hos oss kommer du därför erbjudas kontinuerlig utbildning och vidareutveckling i din roll.

Vi söker dig som är noggrann, ambitiös och som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du har en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang

Du som söker har några års erfarenhet inom fordonslackering, likaså är tidigare erfarenhet från övriga lackverksamheter meriterande.

B-körkort är en förutsättning.

Som vår medarbetare på Atteviks blir du en del av en härlig grupp med god sammanhållning och en organisation som ger ett starkt stöd till varje medarbetare.

Vill du veta mer kontakta Magnus Wideson på 0380-55 63 21 eller magnus.wideson@atteviks.se

Välkommen med din ansökan.


 

23 november, 2016

Servicetekniker/Servicerådgivare till Atteviks Skoda/SEAT i Jönköping.

Vill du bli en del av ett vinnande team och få möjligheten att jobba med den senaste tekniska utrustningen i ett framgångsrikt företag? Atteviks Skoda/SEAT i Jönköping behöver nu utöka med en servicetekniker/servicerådgivare.

Som servicetekniker kommer du arbeta med service och reparationer av personbilar. Du kommer ingå i ett starkt och trivsamt mekanikerteam. Volkswagengruppens bilprogram är en av de modernaste och våra produkter ligger bland de absolut främsta i dagens teknikutveckling. Hos oss kommer du därför erbjudas kontinuerlig utbildning och vidareutveckling i din roll.

I rollen som servicerådgivare kommer du att arbeta i fronten med mottagning och utlämning av bil, skapande av arbetsorder, sammanställning av arbetsorder, garantiavveckling och övrig administration.

Vi söker dig som är noggrann, ambitiös och som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du har en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Vi ser gärna att du har erfarenhet av dagens bilteknik och är van att arbeta såväl självständigt som i team. Vi tror också att du har ett stort motorintresse och drivs av nyfikenhet och viljan att lösa problem. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Du som söker har fordonsteknisk utbildning och det är meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet som mekaniker. B-körkort och god datorvana är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten eller skicka in ansökan maila vår servicechef, Robert Enemark på robert.enemark@atteviks.se.

Vi genomför intervjuer löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.


23 november, 2016

Servicetekniker till Atteviks Skoda/SEAT i Växjö.

Vill du bli en del av ett vinnande team och få möjligheten att jobba med den senaste tekniska utrustningen i ett framgångsrikt företag? Atteviks Skoda/SEAT i Växjö behöver nu utöka med två servicetekniker.

Som servicetekniker på Atteviks kommer du arbeta med service och reparationer av personbilar. Du kommer ingå i ett starkt och trivsamt mekanikerteam. Volkswagengruppens bilprogram är en av de modernaste och våra produkter ligger bland de absolut främsta i dagens teknikutveckling. Hos oss kommer du därför erbjudas kontinuerlig utbildning och vidareutveckling i din roll.

Vi söker dig som är noggrann, ambitiös och som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du har en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Vi ser gärna att du har erfarenhet av dagens bilteknik och är van att arbeta såväl självständigt som i team. Vi tror också att du har ett stort motorintresse och drivs av nyfikenhet och viljan att lösa problem. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Du som söker har fordonsteknisk utbildning och det är meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet som mekaniker. B-körkort och god datorvana är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten eller skicka in ansökan maila vår servicechef, Robert Enemark på robert.enemark@atteviks.se.

Vi genomför intervjuer kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.


14 november, 2016

Hallvärd/Hallvärdinna till Skoda i Växjö

Atteviks Skoda i Växjö söker en hallvärd/hallvärdinna
Arbetet består i att hjälpa våra säljare med administrering, ta emot kunder, lämna produktinformation, hjälpa till vid provkörningar och olika event.
Du är glad, positiv och har hög social kompetens.
B-körkort är ett krav. Timanställning

Skicka din ansökan till peter.ländell@atteviks.se


8 november, 2016

Vi söker en Transportbilstekniker till vår anläggning i Växjö

Som transportbilstekniker kommer du att arbeta med transportbilar från märket Volkswagen. Vi erbjuder dig ett spännande och trivsamt jobb, där du ingår i ett väletablerat och kompetent transportbilsteam. För att lyckas i din roll kommer du att erbjudas en gedigen utbildning i olika steg inom vår organisation för Volkswagen transportbilar. För oss blir du en viktig resurs då våra kunder kräver professionell service och noggrannhet.

Dina arbetsuppgifter:
Som tekniker kommer du att utföra service, reparationer och göra felsökningar på Volkswagen transportbilar. Du ansvarar för att jobbet blir korrekt utfört enligt våra rutiner, arbetsbeskrivningar och med hjälp av våra system. Kundbemötande och kundservice är också en stor del i ditt arbete.

Din profil:
Vi ser gärna att du har fordonsteknisk bakgrund med några års erfarenhet inom branschen, dock är erfarenhet inget krav då vi har ett utbildningsprogram som erbjuds. Datavana är meriterande då arbetet utförs med hjälp av felsökningsprogram i datormiljö. Då kunden sätts i centrum, läggs stor vikt på dina personliga egenskaper.

Som person är du serviceinriktad och resultatfokuserad. Du har lätt för att samarbeta, är stresstålig då tempot är högt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Sista ansökningsdagen är 10/12-2016 . Intervjuer kommer att ske löpande.

Vill du veta mer kontakta Stefan Wallberg på 0372-26785 eller stefan.wallberg@atteviks.se

Välkommen med din ansökan.


1 november, 2016

Hallvärd/Hallvärdinna 

Atteviks i Tranås söker en hallvärd/hallvärdinna
Arbetet består i att hjälpa våra två säljare i Tranås med administrering, ta emot kunder, lämna produktinformation, hjälpa till vid provkörningar och olika event.
Du är glad, positiv och har hög social kompetens.
B-körkort är ett krav.
 
Timanställning
 
Maila din ansökan till: pierre.bellman@atteviks.se & oscar.tengbom@atteviks.se


31 oktober, 2016

Atteviks Personvagnar i Växjö söker en däckmekaniker

Vi söker dig som vill jobba som däckmekaniker på Atteviks Personvagnar AB i Växjö.

Som däckmekaniker kommer du arbeta med att skifta hjul, omläggningar av däck och hjul, vara behjälplig vid inventeringar och övrig lagerhantering samt agera Stand-in för däckansvarig.

Som person är du noggrann, ansvarsfull och initiativtagande. Du är social och trivs med att jobba med service. Har du erfarenhet ifrån verkstad/däckbransch är det meriterande.

Det är ett krav att ha körkort med lägst B.

Anställningen är en tillsvidareanställning med provanställning. Lön enl överenskommelse.

Vi ser fram emot Din ansökan som du skickar till:

Reservdelsansvarig i Växjö Peter Claesson, peter.claesson@atteviks.se

Vid frågor kontakta: Peter Claesson 0470-75 31 41


20 september

Hallvärd/Hallvärdinna

Atteviks i Nässjö söker en hallvärd/hallvärdinna
Arbetet består i att hjälpa våra säljare i Nässjö med administrering, ta emot kunder, lämna produktinformation, hjälpa till vid provkörningar och olika event.
Du är glad, positiv och har hög social kompetens.
B-körkort är ett krav.
 
Timanställning
 
Maila din ansökan till: bjorn.runfeldt@atteviks.se