SEAT finansiering

SEAT finansiering

FINANSIERING SOM PASSAR ALLA

Med lån i olika former, ”Lease&Drive” för privatpersoner, övriga finansieringsformer för företag, samt fordonsförsäkring och serviceavtal i kombination med vår finansiering får du en attraktiv betalning eller leasingavgift och kan även planera för nästa bilaffär genom ditt val av finansieringsform och storlek på amortering.

EN KONTAKT

Vi hjälper dig med val av modell, paketerbjudanden och övriga tillval.
I affärsförslaget och erbjudandet ingår även vår finansiering, försäkring, serviceavtal,* SEAT Kortet och övrigt som till exempel garantier.

Alla bilar finansieras - det sker bara på olika sätt.
Finansieringen för din SEAT är en viktig del av bilköpet. Den sker på många sätt: via oberoende finansiärer, genom banklån och lånelöfte från olika kreditgivare. En del väljer till och med att belåna sitt boende för att kunna betala bilen ”kontant”. Andra har ekonomiska tillgångar sparade eller som realiseras.

Våra finansieringsformer är en del av erbjudandet från SEAT; vi finns hos SEAT-återförsäljaren, där säljaren är vårt ombud och samarbetspartner. Det innebär en enkel hantering där du får tips om den finansieringsform som passar dig bäst, med god kännedom om bilens förväntade framtida värde och lokal marknad. Säkerheten för lånet utgörs av bilen och kreditbesked får du oftast direkt av samma säljare. Utan att du behöver ”vänta på banken” eller kontakta andra långivare.

Läs mer på SEAT:s hemsida