Volkswagen Transportbilar Amarok
KAMPANJ

Amarok Highline V6 TDI 258 hk Automat 2019

Attevikspris fr. 339 900 kr

  • Leasing fr. 3 925 kr/mån*
  • Alla priser är exkl. moms.

Något i hästväg. Ingenting på utsidan skvallrar på allvar om vad som döljer sig därinunder. Den ser ut som tidigare. Har precis samma system för fyrhjulsdrift.

Något i hästväg.

Ingenting på utsidan skvallrar på allvar om vad som döljer sig därinunder. Den ser ut som tidigare. Har precis samma system för fyrhjulsdrift. Dels den inkopplingsbara med manuell växellåda och lågväxel och dels 4MOTION, den permanenta fyrhjulsdriften med Torsendifferential. Den har samma utmärkta terrängegenskaper och fantastiska lastförmåga som tidigare. Något som gör att den klarar över 800 kg last vid 45 graders lutning och har en släpvagnsvikt på upp till 3,5 ton. Hemligheten gömmer sig under huven. Där finns en ny ännu starkare V6-motor på 258 hk, som med tillfällig overboost kan ökas till 272 hk. Även vridmomentet är högre, från tidigare 550 till 580 Nm. Provkör mycket försiktigt.

Bränsleförbrukning Amarok vid blandad körning från 7,8 l/100 km, 204 g CO2/km. 

*Finansiell leasing 36 mån, 20% kontantinsats, 47% restvärde och 4,45% ränta. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser. Erbjudandet gäller endast vid nybilsförsäljning. Bilen på bilden kan vara extrautrustad.

Intresseanmälan

Favoriter

Jämför bilar

Välj anläggning