Klicka här för information med anledning av Coronaviruset Covid-19, Se även ändrade öppettider.

Förarcoachning. Scania utbildning.

Scania Driver Coaching

Scania Driver Coaching är en tjänst som utförs av en av Scania utbildad, professionell och erfaren handledare. Coachen motiverar föraren via regelbunden telefonkontakt att prestera bättre och få föraren att själv reflektera över de förbättringsområden som finns. Genom coachningen bibehåller föraren de kunskaper som uppnåtts under träningen. Coachen analyserar fordonets data med hjälp av Scania Coaching Tool och genererar en lättläst rapport, som därefter fungerar som bas för den regelbundna återkopplingen.

  • Ett fantastiskt sätt att köra
    Från bra till briljant. De körtekniker som lärs ut under Scania förarträning, tar din körning till nästa nivå. Med ett briljant körsätt, minskar du din miljöpåverkan, förlänger livslängden på fordonet och gör körningen roligare.
  • Scanias taktik
    För att befästa och bevara kunskapen från förarutbildningen, erbjuder vi personliguppföljning genom Scania förarcoachning. Scanias personliga coachning är verkligen individuellt anpassad och unik. Scanias expertcoach gör en smart analys av förarens driftdata och ger personlig feedback på förbättrings åtgärder.
  • Njut av åkturen
    Scania förarcoachning ger er mindre utsläpp, bättre bränsleekonomi och gladare chaufförer. Bli en vinnare du också, anmäl dig till en kurs idag.

Favoriter

Jämför bilar