Vi har just nu problem med vår telefoni till verkstaden i Jönköping (Gäller VW, Skoda, SEAT, CUPRA). Vänligen maila till oss så återkopplar vi så snart vi kan.

AtteviksNy VW-anläggning i Jönköping

Ny anläggning, nya möjligheter

Vi på Atteviks är glada att kunna meddela att vi bygger en ny Volkswagen försäljningshall för person- och transportbilar i Jönköping. Den nya anläggningen, som kommer att ligga på Skiffervägen där vår serviceverksamhet redan är etablerad, planeras att öppna i augusti 2024.

Den nya försäljningshallen kommer att vara en fullserviceanläggning enligt Volkswagenkonceptet och kommer att sträcka sig över imponerande 1000 kvadratmeter. Detta möjliggör en ännu bättre service och en förstklassig köpupplevelse för våra kunder.

Det är viktigt att notera att vår nuvarande hall på John Bauersgatan 1, som vi flyttar ifrån, kommer att fortsätta att erbjuda ett stort utbud av begagnade bilar. Detta ger oss möjlighet att bredda vårt erbjudande och fortsätta möta våra kunders behov på bästa möjliga sätt.

Denna utveckling markerar en betydande tillväxt för Atteviks och vi ser fram emot att kunna erbjuda våra kunder ännu bättre service.

Favoriter

Jämför bilar