Das WeltAuto – begagnat köp med nybilskänsla

Das WeltAuto är ett nytt program från Volkswagengruppen som riktar sig till dig som vill göra ett begagnatköp med nybilskänsla. Det omfattar upp till 60 månader gamla bilar som gått max 12.000 mil. Das WeltAuto erbjuder såväl personbilar som transportbilar.

Bilarna är kvalitetskontrollerade, åtföljs av en nationell trygghetsgaranti på 12 månader och en rad andra förmåner. Detta gäller på utvalda bilar.

Ett års garanti

Eftersom bilen är noggrant kontrollerad och genomgången ingår alltid garanti på köpet; en mycket omfattande 12 månaders trygghetsgaranti.

En bil i bästa skick

För att få ingå i Das WeltAuto-programmet krävs godkänt på kvalitetskontrollen som omfattar 122 punkter. Varje bil kontrolleras noga av vår tekniker så att den är i bästa möjliga skick.

En bra affär

Vi testar, värderar och är självklart intresserade av att få byta in din gamla bil när du köper en begagnad bil av oss.

Provkörning

Du har alltid möjligheten att provköra för att försäkra dig om att den bil du är intresserad av passar dig och dina behov

Professionell rekonditionering

Förutom den tekniska genomgången får varje bil en ut- och invändig professionell finish innan den når bilhallen.

Möjlighet till finansiering

Precis som när du köper en ny bil kan du välja om du vill betala bilen på en gång eller dela upp din betalning till riktigt bra villkor.

Skräddarsy din bil

Du har möjlighet att ge din bil en egen stil genom att beställa till en mängd olika tillbehör, exempelvis lasthållare, barnstolar, snygga lättmetallfälgar m.m.

Mobilitetsgaranti

Om din Volkswagen, ŠKODA eller SEAT skulle bli akut okörbar får du hjälp på plats dygnet runt, 365 dagar om året. Mobilitetsgarantin innebär att du aldrig blir stående förutsatt att du lämnar in din bil för Grundservice/Long Life Service på en auktoriserad verkstad.

Certifierade säljare – nöjda kunder

Vi följer upp våra kunders erfarenhet av att köpa bil hos oss och ger individuell återkoppling till säljaren. Tillsammans med vidareutbildning av vår säljkår är detta grunden för att ge dig bästa möjliga omhändertagande.

Favoriter

Jämför bilar