Klicka här för information med anledning av Coronaviruset Covid-19, Se även ändrade öppettider.

Tiguan x 2
AtteviksVåra varumärkenVolkswagenVolkswagen Business Flex

Volkswagen Business Flex

Hela bilägandet i ett paket. Vi har gjort det så enkelt det bara går att vara företagskund hos Volkswagen. Ditt företag kanske har ett par bilar, eller en större vagnpark. Business Flex samlar: finansiering, service- och reparationer, försäkring, drivmedel, däck, tvätt och parkeringsavgifter i ett paket. Ditt företag får ett lätthanterat bilinnehav och mer tid att ägna åt företagets affärer. Din Volkswagenåterförsäljare blir din kontakt för allt som har med bilen eller bilarna att göra. Enkelt för dig. Enkel kontroll över dina bilkostnader. Allt på samma faktura.

Business Flex

Business Flex är ett erbjudande till näringsidkare och gäller alla person- och transportbilsregistrerade fordon från Volkswagen (ej taxi, hyrbil, budbil eller annan yrkesmässig trafik).

 

Miljötips – fri fordonsskatt

Väljer du ett av många miljöbilsalternativ från Volkswagen får du fri fordonsskatt upp till 5 år.

 

Hantering och fakturering

Vi samlar bilkostnader på en faktura. Det blir lätt att följa fordonens kostnader, du får mindre pappershögar och enklare administration. Sammantaget hanterar Business Flex de flesta av bilkostnaderna, där värdeminskningen är den stora kostnadsposten. På fakturan framgår klart och tydligt de olika kostnaderna i Business Flex: leasing, service- och reparationer, försäkring och drivmedel (med redovisad företagsrabatt som tillgodoräknas på fakturan). Fakturan blir tydlig, lätt att hantera och kontera med kostnadsspecificerade poster. Oavsett om företaget har tio bilar eller en bil, så får du allt samlat på en faktura. Du kör bil – vi sköter resten.

Favoriter

Jämför bilar