Vi har just nu problem med vår telefoni till verkstaden i Jönköping (Gäller VW, Skoda, SEAT, CUPRA). Vänligen maila till oss så återkopplar vi så snart vi kan.

Rekond, keramisk lackförsegling för 6499 kr
AtteviksKeramisk lackförsegling

Keramisk lackförsegling

Vi använder ett miljövänligt avfettningsmedel för att bilen skall tvättas grundligt. Lacken maskinpoleras med ett polermedel som så att repor och oxider avlägsnas. Därefter appliceras det keramiska lackskyddet.

Pris fr. 6 499 kr

Matrix Black NordicSilox 5D - 9h keramiskt lackskydd

Matrix Black NordicSilox 5D är ett 9h keramiskt lackskydd med en 8-års eller 24000 mils beständighet, extrem vattenavvisning med en 120° kontaktvinkel och 700°C värmebeständighet. Denna produkt kräver en utbildad fackman för applicering.

MATRIX NORDICSILOX är ett keramiskt lackskydd som utvecklats med hjälp av den absolut senaste teknologin. Produkten möjliggör att hålla din bil i nyskick längre, då den förbättrar varje detalj i lacken, allt ifrån ett ökat färgdjup till en fantastisk glans och lyster.

Speciellt framtagen och noggrant testad av kemister med expertkunskap, möter produkten kraven som ställs av såväl erfarna rekonditioneringsproffs som fordonsentusiaster.

MATRIX keramiska lackskydd levererar oöverträffat resultat. Med upp till 8 års beständighet är det inget annat keramiskt lackskydd som kan svara upp när det gäller prestanda.

MATRIX keramiska lackskydd ger ett skydd mot väder och vind, avnötning, temperatur, kemikalier och föroreningar genom att kraftigt binda mot ytan vilket förhindrar att det smälter, krackelerar eller försvinner.

Jag vill bli kontaktad!

Jag önskar mer information ang. Atteviks rekondprogram eller önskar boka en tid.

Favoriter

Jämför bilar