Scania Komplett - allt i en affär!

Scania Komplett är en optimal transportlösning som inkluderar både chassi och påbyggnation – för dig som vill köpa en ny lastbil snabbt och smidigt, med en enda kontakt för hela affären. Helhetskonceptet är utvecklat och testat i nära samarbete mellan Scania och utvalda leverantörer för att säkerställa hög kvalitet, låga driftskostnader, kortad ledtid och trygghet för dig som kund då Scania tar garantiansvar för både chassi och påbyggnation. Komplettera med tjänster som ytterligare bidrar till en ökad lönsamhet för din verksamhet.

Scania Komplett PRO

Scania Komplett PRO är en lastbil för dig som vill skräddarsy ditt eget kompletta fordon med chassi och påbyggnation, enligt dina egna önskemål. Vi erbjuder ett antal olika applikationer inom anläggning, distribution, fjärr och skog.

Vi erbjuder dig en optimal lösning för hög kvalitet, låga driftskostnader, kortad ledtid samt trygghet för dig som kund, då hela garantiansvaret för fordonet finns hos Scania.

Mer info om Scania Komplett PRO hittar du på Scanias hemsida »

Scania Komplett GO

Scania Komplett GO är lösningen för dig som är ute efter en komplett lastbil med påbyggnation för snabb leverans. Vi erbjuder ett antal färdigspecificerade fordon inom ett antal olika lastbilsapplikationer.

Vårt helhetskoncept Scania Komplett GO är utvecklat i nära samarbete med utvalda leverantörer för att garantera hög kvalitet. Detta ger kortad ledtid samt trygghet då vi på Scania tar garantiansvar för både chassi och påbyggnation.

För mer information kring vilka fordon inom Scania Komplett GO som vi har för snabb leverans just nu, kontakta din lokala Scaniasäljare.

Mer info om Scania Komplett GO hittar du på Scanias hemsida »

Favoriter

Jämför bilar