Vi har just nu problem med vår telefoni till verkstaden i Jönköping (Gäller VW, Skoda, SEAT, CUPRA). Vänligen maila till oss så återkopplar vi så snart vi kan.

Scania Service 360, röntgenbild på en lastbil
AtteviksLastbilarTjänster & AvtalServiceavtal för din Scania lastbil

Service 360 - Världens kanske smartaste serviceavtal

Nu erbjuder vi service på ditt fordons villkor med Service 360. Med vår nya avtalsportfölj ger vi dig möjligheten att anpassa ditt serviceavtal utifrån vad ditt fordon behöver. Vi förstår värdet av hög tillgänglighet, produktivitet och utmaningarna i din dagliga verksamhet. Serviceplanen bygger vi tillsammans med dig och skapar på så sätt ett avtal skräddarsytt utifrån dina förutsättningar. Välj mellan avtalen Start, Drive, Cruise, ProCare eller Fleet-avtal. Vi har något som passar varje verksamhet.

Underhåll på ditt fordons villkor

De grundläggande delarna i underhållet av chassit ingår i alla avtal, och det finns flera tillval som gör att du kan välja till vad som passar dig och din verksamhet. För att optimera underhållet monitorerar vi ditt fordon och samlar in data om dess tillstånd. Utifrån denna data analyserar vi vilket underhåll ditt fordon behöver och förlägger de olika servicemomenten vid samlade tillfällen för att ditt fordon ska tas om hand på bästa sätt.

Optimerad service för din trygghet

Din trygghet är viktig och därför erbjuder vi dig fasta kostnader, hög tillgänglighet och en servicepartner som tar stort ansvar. Med en service som är intelligent och anpassad efter dina behov kan du luta dig tillbaka och lita på oss som din partner – vi tar hand om ditt fordon.

Släpavtal

Låt oss ta hand om ditt släp. Teckna släpavtal och få en årlig tillsyn (vi kallar in släpet) till en fast månadskostnad.

Detta ingår:

  • Bromsprov
  • Uppmätning av axlar (ej justering).
  • Demontering och montering av hjul för kontroll och uppsmörjning av bromsar.
  • Kontroll och spinning av hjullager.
  • L-tillsyn enligt protokoll.

Priser:

Släp med 2 axlar: 535 kr/mån
Släp med 3 axlar: 645 kr/mån
Släp med 4 axlar: 760 kr/mån
Släp med 5 axlar: 925 kr/mån

Just nu erbjuder vi 15% rabatt på arbete och delar till ditt släp när du tecknar avtal med oss!

Startavtal 7+ (för bilar 7 år eller äldre)

Till er som har en Scania som rullat fram på vägarna i sol, regn, vind och snö i sju år eller mer. Även om sju år inte är någon ålder på en Scania så kan Scania underhållsavtal med en fast månadskostnad vara en god investering.

Om du tecknar ett tillsynsavtal får du precis den service som du och din bil är värda – den bästa. Baserat på bilens specifikationer och planerade körförhållande får du en rekommenderad underhållsplan som passar just din bil. Allt underhåll sker i Atteviks Lastbilars verkstäder och våra experter använder alltid Scanias reservdelar för bästa resultat.

Du som väljer att teckna avtal får dessutom 25% rabatt på arbete och 15% rabatt på Scanias reservdelar vid ordinarie reparationer.

Kontakta oss när det gäller serviceavtal

Favoriter

Jämför bilar