Klicka här för information med anledning av Coronaviruset Covid-19, Se även ändrade öppettider.

Audi miljöbilar

Nedanför kan ni läsa mer om alla Audis olika miljöbilar; elbilar, laddhybrider, mildhybrider och biogasbilar.

Elbilar

Våra elbilar har rejält med räckvidd, otrolig komfort och renodlad eldrift. Framtidens bilar redan idag.

Laddhybrider

En trygg kombination av elmotor och förbränningsmotor som gör att den dagliga körningen oftast kan skötas helt utan lokalt utsläpp.

Biogasbilar

Biogas är ett klimatsmart och närproducerat drivmedel som ger över 80% lägre CO2-utsläpp och ger dig ett miljösmart alternativ till eldrift. Med gaskonceptet g-tron har vi lyckats skapa en helhetslösning där hela energisystemet är cirkulärt – vilket är mer långsiktigt än att bara förbättra motorns effektivitet. Med den här sortens framåttänkande tar vi stora kliv i rätt riktning innan bilarna ens hunnit lämna fabriken.

Mildhybrider

Våra elbilar och laddhybrider kännetecknas såklart av elektrifiering. Men genom att dessutom erbjuda mildhybridteknik till majoriteten av våra förbränningsmotorer ser vi till att på bred front elektrifiera nästan alla våra modeller. Mildhybrid ger både ökad komfort och minskad bränsleförbrukning genom att en liten, intelligent remstartmotor och generator aktivt samarbetar med förbränningsmotorn så att den bl.a. kan stängas av i högre hastigheter och låta bilen frirulla. Bra både för dig som förare och din omgivning.

Alla våra mildhybrider »

Intresseanmälan Audi miljöbilar

    Kryssa för den eller de miljöbilsalternativen du är intresserad av.

Favoriter

Jämför bilar