Vi har just nu problem med vår telefoni till verkstaden i Jönköping (Gäller VW, Skoda, SEAT, CUPRA). Vänligen maila till oss så återkopplar vi så snart vi kan.

Škoda miljöbilar/laddbara bilar

Nedanför kan ni läsa mer om Škodas olika laddbara bilar.

Elbil

En ren elbil drivs helt och hållet på el genom ett batteri som kan laddas upp med ström från en laddstation eller ett vanligt vägguttag hemma. Att köra elbil är klimatneutralt och du får samtidigt tillgång till den senaste teknologin. Helt eldrivna bilar benämns ibland som BEV (Battery Electric Vehicle).

Laddhybrid

En laddhybrid, även kallad PHEV (Plugin Hybrid Electric Vehicle), plug-in-hybrid eller elhybrid, är en bil som kombinerar eldrift med diesel- eller bensindrift. Ett bra alternativ för dig som både pendlar och reser långt. Genom att använda eldrift på kortare sträckor kan du framföra din bil på ett miljövänligt sätt, och när elenergin tar slut, övergår fordonet smidigt till att nyttja förbränningsmotorn. En intelligent och trygg lösning helt enkelt!

Mildhybrid

En mildhybrid (mHEV) är utrustad med ett mindre batteri som samverkar med en förbränningsmotor. Batteriet i en mildhybrid används främst för att tillhandahålla extra kraft vid acceleration och minska utsläppen under stadskörning. Batteriet laddas under färd, men det går inte att ladda det via ett vanligt eluttag.

Intresseanmälan Škoda miljöbilar

Favoriter

Jämför bilar