Originaldepån_med kvinnlig mekaniker på bilden
AtteviksOriginaldepån

Originaldepån

Originaldepån är en helhetslösning som ser till att din bilupplevelse blir enklare, smartare och säkrare. Din bils värde och livslängd förlängs vid användandet av originaldelar och märkesspecifik expertis, vilket är bra för både plånboken och miljön.

Kvalitet

Vi försäkrar högkvalitativa produkter och tjänster som är auktoriserade av Volkswagen-gruppen. Det innebär att tillbehör, reservdelar och tjänster uppfyller tillverkarens strikta standarder för kvalitet och säkerhet. Vi använder alltid originaldelar.

Anpassade lösningar

Vi erbjuder tjänster och tillbehör som är utformade för att passa och optimera prestandan på din specifika bilmodell. Detta gör att bilen behåller sina ursprungliga egenskaper och prestanda.

Expertis

Vår personal har genomgått utbildningar som är omfattande och besitter den kunskap som krävs för att utföra service och ge råd om de bästa produkterna eller tjänsterna för din specifika bil.

Garanti och support

När du köper tjänster eller tillbehör från oss kan du nyttja utökade garantier och support direkt från tillverkaren.

Håller bilen uppdaterad

Vi har tillgång till programvaruuppdateringarna och tekniska uppgraderingarna från tillverkaren av din bil, vilket garanterar din bil att alltid ha det senaste funktionerna och säkerhetsuppdateringarna.

Helhetslösningar

Regelbundna erbjudanden på paketlösningar som inkluderar service, tillbehör och tjänster till ett pris som är fördelaktigt. Detta ger dig som bilägare en mer kostnadseffektiv och bekväm lösning.

Dokumenterad service

När du servar din bil hos oss, stämplar vi din digitala servicebok. Detta ger dig full översikt över vad som utförts samt åtgärder på din bil samtidigt som du bibehåller bilens värde.

Mobilitetsgaranti

Servar du din bil hos oss med vår Originalservice, ingår det automatisk Mobilitetsgaranti. Det innefattar om en olycka skulle vara framme, var som helst i Europa, kan du känna dig trygg med att alltid få hjälp.

Orginalservice 4+ och orginalservice 8+

Om din bil är äldre än fyra eller åtta år erbjuder vi fördelar med en Originalservice, men till ett lägre pris. Bilens livslängd förlängs, slipper oroa sig över säkerheten – helt enkelt för att förlänga körglädjen!

Favoriter

Jämför bilar