AtteviksLastbilarNya lastbilar

Återförsäljare av Scania lastbilar

Hos oss på Atteviks Lastbilar kan du köpa din nya lastbil. Vi är en av de större återförsäljarna för Scania i Sverige och vi finns på åtta orter runtom i Småland. Våra duktiga säljare hjälper dig att hitta den lastbil som passar dig eller dina anställda bäst, oavsett om du är ute efter ett enskilt fordon eller en hel flotta. Vi anpassar fordon och tjänster för att du ska kunna genomföra dina körningar på bästa sätt.

Scania lastbilar är trogna partners!

Scanias lastbilar är allt annat än standard. Det berömda modulsystemet gör det möjligt att bygga en lastbil för den enda verksamhet som betyder något, nämligen din. Genom att lära känna dig kan vi skräddarsy ett paket som hjälper dig att öka lönsamheten kraftigt. Lastbilarna från Scania är dina trogna partners som hjälper dig att sänka driftkostnaderna, maximera tillgängligheten och hålla dina förare säkra, alerta och avkopplande.

Läs mer om Scanias olika lastbilsmodeller nedan. Du kan själv bygga din nästa lastbil med hjälp av Scania Konfigurator eller kontakta en av Atteviks säljare.

Säljare hos Atteviks

Favoriter

Jämför bilar