Aktuella kampanjer för Škoda

1 / 2

Nya Škoda lagerbilar

Är det dags för en ny bil från Škoda? Hos oss på Atteviks hittar du flera olika modeller av märket Škoda, oavsett storlek och utrustningskrav. Du kan själv filtrera bland våra nya lagerbilar och hitta den Škoda som passar dina behov bäst. Naturligtvis finns våra duktiga säljare till hands om du hellre vill ha personlig service och hjälp. Välkommen till Atteviks Škoda!

SKODA Octavia Combi
Begagnad SKODA lagerbil

Begagnade bilar från Škoda

I vårt lager av begagnade bilar från Škoda finns flera olika modeller att välja mellan och alla våra bilar är noggrant kontrollerade. Här kan du hitta din nästa bil genom att söka och filtrera på vår hemsida – lätt och smidigt. Du kan även få personlig hjälp av våra säljare i bilhallarna eller via telefon och mail. Vi på Atteviks förser dig med en bra begagnad bil från Škoda.

Škoda privatleasing online

Med Škoda privatleasing krävs ingen insats, inget ägande och ingen restvärdesrisk. Du kan med andra ord skaffa en ny Škoda hos Atteviks på ett enkelt sätt – och service ingår under hela leasingperioden. När avtalet löper ut lämnar du tillbaka bilen till oss. Hitta din nya Škoda och ansök online.

Nya SKODA ENYAQ, en helt eldriven SUV.

Škoda personbilar

Hos oss på Atteviks hittar du personbilar från Škoda för alla behov. Vi har ett stort utbud av bilmodeller och tillbehör till förmånliga priser och vi erbjuder även service till din bil. Välkommen in till oss så hjälper vi dig att hitta en Škoda som passar dig.

Favoriter

Jämför bilar