Lediga jobb

 25 april

Servicerådgivare (vikariat) till Atteviks SEAT/Skoda i Jönköping

Dina arbetsuppgifter
I rollen som servicerådgivare kommer du att arbeta i fronten med mottagning och utlämning av bil, skapande av arbetsorder, sammanställning av arbetsorder, garantiavveckling och övrig administration. Din dag kommer att vara varierande med många möten med kunder i en tempofylld miljö där toppservice mot våra kunder är nyckelordet.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för service med ett positivt och lösnings­orienterat sätt. Du bör ha en god administrativ förmåga och teknisk förståelse. Tidigare erfarenhet från service och bilbranschen är meriterande. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. B-körkort och god datorvana är ett krav.

Vad kan Atteviks erbjuda dig?
Du får genom anställning hos Atteviks möjlighet att arbeta med en av de ledande aktörerna inom bilbranschen och bli en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.

Ansökan och frågor
Vill du veta mer om tjänsten eller skicka in ansökan maila vår servi­cechef, Robert Enemark på robert.enemark@atteviks.se. Tjänsten är ett 6 månaders vikariat med möjlighet till förlängning. Tillträde omgående.


20 april

Servicetekniker Skoda/SEAT, Jönköping

Vill du bli en del av ett vinnande team och få möjlig­heten att jobba med den senaste tekniska utrustning­en i ett framgångsrikt företag? Atteviks Skoda/SEAT i Jönköping behöver nu utöka med en servicetekniker.

Som servicetekniker kommer du att arbeta med service och reparationer av personbilar. Du kommer att ingå i ett starkt och trivsamt mekaniker­team. Volkswagengruppens bilprogram är en av de modernaste och våra produkter ligger bland de absolut främsta i dagens teknikutveck­ling. Hos oss kommer du därför erbjudas kontinuerlig utbildning och vidareutveckling i din roll.

Vi söker dig som är noggrann, ambitiös och som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du har en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Vi ser gärna att du har erfarenhet av dagens bilteknik och är van att arbeta såväl självständigt som i team. Vi tror också att du har ett stort motor­intresse och drivs av nyfikenhet och viljan att lösa problem. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Du som söker har fordonsteknisk utbildning och det är meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet som mekaniker. B-körkort och god datorvana är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten eller skicka in ansökan maila vår servicechef, Robert Enemark på robert.enemark@atteviks.se.

Vi genomför intervjuer löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Senaste ansökningsdag är 31 maj.


11 april

Sommarvikarie Skoda/SEAT-mekaniker, Jönköping

Vi söker vikarierande Skoda/SEAT-mekaniker fr.o.m. vecka 26 t.o.m. vecka 33 till vår anläggning i Jönköping. Vi vill du ska vara flexibel, ha kundfokus och gärna tidigare erfarenhet från branschen/fordonsmekaniker. B-körkort är ett krav.

För ansökan eller frågor kontakta Robert Enemark via mail: robert.enemark@atteviks.se. Vi genomför intervjuer kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Senaste ansökningsdag är 31 maj.


6 april

Vi söker nu rekondare till vår internverkstad i Jönköping

I rollen som rekondare ingår att tvätta, rengöra interiört, utföra vissa lackbehandlingar samt allmän rekond av våra fordon. Även bilfoliering förekommer.

Som person ser du alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt. Du är social, ansvarsfull, uthållig och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Det är också viktigt att ditt arbetssätt och personlighet kan bidra till en positiv lagkänsla när du är på jobbet. Vi kommer i denna rekrytering lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

På rekondavdelningen arbetar du tätt tillsammans med dina kollegor varför det är viktigt att du som person är en lagspelare som trivs med ett arbete präglat av samarbete.

Din bakgrund
Du som söker har avslutad gymnasieutbildning och gärna erfarenhet av yrket. Det är meriterande om du har erfarenhet av våtslipning, bilfoliering och lackskyddsbehandlingar. Körkort B är ett krav.

Din ansökan
Tjänsten är på heltid, tillsvidare. Sex månaders provanställning tillämpas.

Ansökan mailar du senast den 20 april till: pernilla.larsson@atteviks.se.


30 mars

Sommarvikarie Audimekaniker, Jönköping

Vi söker vikarierande Audimekaniker mellan V25 till V32 till vår anläggning i Jönköping. Vi vill du ska vara flexibel och ha kundfokus och gärna tidigare erfarenhet från branschen/fordonsmekaniker. B-körkort är ett krav.

För ansökan eller frågor kontakta Toni Dojcinovski,   toni.dojcinovski@atteviks.se


10 mars

Bilplåtslagare/plåttekniker till Atteviks Jönköping

Vill du bli en del av ett vinnande team och få möjligheten att jobba med den senaste tekniska utrustningen i ett framgångsrikt företag? Atteviks i Jönköping söker nu en bilplåtslagare/plåttekniker.

Som bilplåtslagare får du möjlighet att arbeta med allehanda plåtskador och reparation av kaross, plåtarbeten, riktbänkarbeten samt olika reparationsarbeten.

Din profil
Vi ser att du har en fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseri på minst gymnasienivå. Tidigare erfarenhet av plåtslageri på en skadeverkstad är meriterad och likaså modernt tekniskt kunnande (då bilarnas utrustning blivit mer avancerad), samt kunskaper i skadekalkylering. B-körkort är ett krav.

Du är noggrann och ansvarstagande med stort tålamod och sinne för form. Du trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt också en självklar lagspelare. Är du dessutom en serviceinriktad, glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.

Ansökan
Vill du veta mer om tjänsten eller skicka in ansökan maila Henric Svensson på Henric.Svensson@atteviks.se.

Vi genomför intervjuer kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Senaste ansökningsdag är 10 april.


10 mars

Bilglasmontör till Atteviks i Jönköping

Vill du bli en del av ett vinnande team och få möjligheten att jobba med den senaste tekniska utrustningen i ett framgångsrikt företag? Atteviks i Jönköping söker nu en bilglasmontör.

Som bilglasmontör kommer du att skifta rutor, reparera stenskott samt utföra glasbehandlingar. Du tar även emot kunder och följer dem genom hela deras kontakt med er.

Din profil
Vi ser att du har en fordonsteknisk utbildning med inriktning glas på minst gymnasienivå. Tidigare erfarenhet av rutbyte/glasmästeri på en verkstad är meriterad. B-körkort är ett krav.

Du är noggrann och ansvarstagande med stort tålamod. Du trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt också en självklar lagspelare. Är du dessutom en serviceinriktad, glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.

Ansökan
Vill du veta mer om tjänsten eller skicka in ansökan maila Henric Svensson på Henric.Svensson@atteviks.se.

Vi genomför intervjuer kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Senaste ansökningsdag är 10 april.


9 mars

Servicetekniker till Atteviks VW i Nässjö

Vill du bli en del av ett vinnande team och få möjligheten att jobba med den senaste tekniska utrustningen i ett framgångsrikt företag? Atteviks VW Nässjö behöver nu utöka med en servicetekniker.

Som servicetekniker på Atteviks kommer du arbeta med service och reparationer av personbilar. Du kommer ingå i ett starkt och trivsamt mekanikerteam. Volkswagengruppens bilprogram är en av de modernaste och våra produkter ligger bland de absolut främsta i dagens teknikutveckling. Hos oss kommer du därför erbjudas kontinuerlig utbildning och vidareutveckling i din roll.

Vi söker dig som är noggrann, ambitiös och som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du har en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Vi ser gärna att du har erfarenhet av dagens bilteknik och är van att arbeta såväl självständigt som i team. Vi tror också att du har ett stort motorintresse och drivs av nyfikenhet och viljan att lösa problem. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Du som söker har fordonsteknisk, el, data eller liknande utbildning. B-körkort och god datorvana är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten eller skicka in ansökan maila vår Teamchef Rickard Olsson rickard.olsson@atteviks.se. Sista ansökningsdag är 31 mars, 2017. Vi genomför intervjuer kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.


13 januari, 2017

3 däckmekaniker till Atteviks däckverkstad

Till Atteviks Personvagnar i Jönköping söker vi nu 3 st säsongsanställda däckmekaniker. Vi söker dig som har erfarenhet från att arbeta med däck. Fordonsutbildning av något slag är önskvärt. B- körkort är ett krav.

Anställningen sträcker sig mellan 2017-03-01—2017-04-31.

Du ska vara serviceminded och tycka om att ge god service, vara noggrann, flexibel i dina arbetstider och snabbt kunna agera och komma med lösningar enligt företagets rutiner och policys. Du ska ha lätt för att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet. Vi erbjuder dig ett intressant och stimulerande arbete i ett företag som aktivt arbetar med att utveckla verksamheten. Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare där trivselfaktorn är hög. Inom Atteviks Personvagnar AB arbetar vi aktivt med att öka mångfalden inom vår verksamhet. I våra arbetsgrupper vill vi därför ha en bra mix av personligheter, kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrunder. Ytterligare upplysningar lämnas av Tony Petersson, reservdelschef tfn: 036-348937 tony.petersson@atteviks.se   

Välkommen med din ansökan via e-post till tony.petersson@atteviks.se senast den 15 februari. Uppge "Däckmekaniker Jönköping" i ämnesraden på ditt mail.


13 januari, 2017

2 lagerarbetare till Atteviks däckhotell

Till Atteviks Personvagnar i Jönköping söker vi nu 2 st säsongsanställda lagerarbetare till vårt däckhotell. Vi söker dig som har erfarenhet från att arbeta med lager samt däckhantering. Fordonsutbildning av något slag är önskvärt. B- körkort är ett krav.

Anställningen sträcker sig mellan 2017-03-01—2017-04-31.

Du skall vara serviceminded och tycka om att ge god service, vara noggrann, flexibel i dina arbetstider och snabbt kunna agera och komma med lösningar enligt företagets rutiner och policys. Du ska ha lätt för att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet. Vi erbjuder dig ett intressant och stimulerande arbete i ett företag som aktivt arbetar med att utveckla verksamheten. Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare där trivselfaktorn är hög. Inom Atteviks Personvagnar AB arbetar vi aktivt med att öka mångfalden inom vår verksamhet. I våra arbetsgrupper vill vi därför ha en bra mix av personligheter, kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrunder. Ytterligare upplysningar lämnas av Tony Petersson, reservdelschef tfn:  036-348937 tony.petersson@atteviks.se   

Välkommen med din ansökan via e-post till tony.petersson@atteviks.se senast den 15 februari . Uppge "Lagerarbetare däck Jönköping" i ämnesraden på ditt mail.


14 november, 2016

Hallvärd/Hallvärdinna till Skoda i Växjö

Atteviks Skoda i Växjö söker en hallvärd/hallvärdinna
Arbetet består i att hjälpa våra säljare med administrering, ta emot kunder, lämna produktinformation, hjälpa till vid provkörningar och olika event.
Du är glad, positiv och har hög social kompetens.
B-körkort är ett krav. Timanställning

Skicka din ansökan till peter.ländell@atteviks.se