Vi har just nu problem med vår telefoni till verkstaden i Jönköping (Gäller VW, Skoda, SEAT, CUPRA). Vänligen maila till oss så återkopplar vi så snart vi kan.

Caddy skåp, 2 bilar i solnedgång.
AtteviksVolkswagen Transportbilar Försäkring

Volkswagen Transportbilar Försäkring - En skräddarsydd märkesförsäkring!

Volkswagen Försäkring har skapats för din transportbil, med fokus på att alltid ge snabb hjälp och service när du som bäst behöver det.

Köpa ny Volkswagen Transportbil

Se på Volkswagen Försäkring som en del av bilens tillbehör, en försäkring anpassad för din bil. När du köper en Volkswagen hos oss på Atteviks erbjuds du Volkswagen Försäkring till extra förmånligt pris. Finansierar du dessutom bilen med Volkswagen Finans Sverige AB får du ännu bättre pris på försäkringen. Ett smidigt sätt att prova på Sveriges enda Volkswagen Försäkring för transportbilar.

Volkswagen Transportbilar Försäkring »

Teckna försäkring

Volkswagen Försäkring för transportbilar är en bilförsäkring som är noga med detaljerna och passar dig som kör Volkswagen. Vi garanterar att din bil repareras med Volkswagen Originaldelar på en auktoriserad verkstad. Alla personer du möter är experter på Volkswagen, och skadejouren har öppet dygnet runt, året runt, för att hjälpa till om något händer. Vi guidar dig i valet av försäkring.

Räkna ut ditt pris online »

Favoriter

Jämför bilar