Vi har just nu problem med vår telefoni till verkstaden i Jönköping (Gäller VW, Skoda, SEAT, CUPRA). Vänligen maila till oss så återkopplar vi så snart vi kan.

AtteviksVåra varumärkenVolkswagenVolkswagen finansiering

Volkswagen finansiering

Volkswagen Finansiering. Ett naturlig val för fler och fler.

Så här fungerar det

Volkswagen med marknadens bredaste modellutbud består av innovativa bilar med ett högt värde för pengarna. Det innebär, förutom själva bilarna, att Volkswagen även erbjuder ekonomiska lösningar som passar de flesta oavsett om du är privatperson, företag/vagnparkskund eller tjänstebilsförare. Vår finansiering finns i direkt anslutning till bilaffären. Med en oslagbar kombination av bil, finansiering, service och försäkring kan du få ett attraktivt helhetserbjudande.

Finansiering som passar alla

Med lån i olika former, privatleasing för privatpersoner, övriga finansieringsformer för företag, samt fordonsförsäkring och serviceavtal i kombination med vår finansiering får du en attraktiv betalning eller leasingavgift och kan även planera för nästa bilaffär genom ditt val av finansieringsform och storlek på amortering.

En kontakt

Volkswagenåterförsäljaren hjälper dig med val av modell, paketerbjudanden och övriga tillval. I affärsförslaget och erbjudandet ingår även vår finansiering, försäkring, serviceavtal, Volkswagenkortet och övrigt som till exempel garantier.

Alla bilar finansieras

Finansieringen för din Volkswagen är en viktig del av bilköpet. Den sker på många sätt: via oberoende finansiärer, genom banklån och lånelöfte från olika kreditgivare. En del väljer till och med att belåna sitt boende för att kunna betala bilen ”kontant”. Andra har ekonomiska medel som kan vara bundna över tid i fonder och aktier.

Våra finansieringsformer är en del av erbjudandet från Volkswagen; vi finns hos Volkswagenåterförsäljaren. Säljaren är vårt ombud och samarbetspartner. Det innebär en enkel hantering där du får tips om den finansieringsform som passar dig bäst, med god kännedom om bilens förväntade framtida värde och lokal marknad. Säkerheten för lånet utgörs av bilen och kreditbesked får du oftast direkt av samma säljare. Utan att du behöver ”vänta på banken” eller kontakta andra långivare.

Favoriter

Jämför bilar