Vi har just nu problem med vår telefoni till verkstaden i Jönköping (Gäller VW, Skoda, SEAT, CUPRA). Vänligen maila till oss så återkopplar vi så snart vi kan.

En vit SEAT Ateca i stadsmiljö på kvällen.
AtteviksSEAT Försäkring

SEAT Försäkring - En skräddarsydd märkesförsäkring!

SEAT Försäkring är precis vad den heter. En specialförsäkring framtagen av SEAT, för SEAT. När du köper din bil hos oss på Atteviks får du erbjudande om ett skräddarsytt försäkringsskydd med extra förmånligt pris i sex månader. Ett smidigt sätt att prova på Sveriges enda SEAT Försäkring.

På väg att köpa en ny SEAT?

När du valt rätt bil, välj rätt försäkring! Du gör ett smart val genom att välja SEAT Försäkring. Prata med din säljare för att få det förmånliga försäkringserbjudandet till extra bra pris redan från start. Du kan när som helst få hjälp av vår kunniga kundservice, och skadejouren har öppet dygnet runt.

SEAT Försäkring »

Försäkring vid privatleasing

När du privatleasar bilen är den egentligen inte din, utan du långtidshyr den. Därför är det extra viktigt att bilen är rätt försäkrad. Den anpassade försäkringen för dig som privatleasar är en halvförsäkring, vilket tillsammans med vagnskadegarantin ger samma skydd som en helförsäkring.

Vill du veta mer om SEAT Försäkring vid privatleasing? Kontakta någon av våra säljare eller läs mer på SEAT:s hemsida.

Försäkring vid privatleasing »

Teckna försäkring

SEAT Försäkring är en bilförsäkring som är noga med detaljerna och som gäller alla SEAT:s modeller. SEAT Försäkring garanterar att bilen repareras med originaldelar på en auktoriserad verkstad och alla personer du möter är experter på din bil.

Räkna ut ditt pris online »

Favoriter

Jämför bilar