Vi har just nu problem med vår telefoni till verkstaden i Jönköping (Gäller VW, Skoda, SEAT, CUPRA). Vänligen maila till oss så återkopplar vi så snart vi kan.

Volkswagen T-Cross i solnedgång på grusväg.
AtteviksVolkswagen Försäkring

Volkswagen Försäkring - en skräddarsydd märkesförsäkring!

Volkswagen Försäkring har skapats för just din bil, med fokus på att alltid ge snabb hjälp och bra service när du som bäst behöver det. Med en heltäckande försäkring från Volkswagen har du ett omfattande skydd, som du kan känna dig trygg med om olyckan skulle vara framme. Dessutom är skadehanteringen tillgänglig dygnet runt, året om och ersättningsnivåerna är något utöver det vanliga. Vill du veta mer om Volkswagen försäkring är du varmt välkommen att kontakta oss.

Köpa ny Volkswagen

När du köper en Volkswagen hos oss på Atteviks erbjuds du Volkswagen Försäkring till extra förmånligt pris. Finansierar du dessutom bilen med Volkswagen Finans Sverige AB får du ännu bättre pris på försäkringen.

Vill du veta mer om Volkswagen Försäkring? Kontakta någon av våra säljare eller läs mer på Volkswagens hemsida.

Volkswagen Försäkring »

Försäkring vid privatleasing

När du privatleasar bilen är den egentligen inte din, utan du långtidshyr den. Därför är det extra viktigt att bilen är rätt försäkrad. Den anpassade försäkringen för dig som privatleasar är en halvförsäkring, vilket tillsammans med vagnskadegarantin ger samma skydd som en helförsäkring.

Vill du veta mer om Volkswagen Försäkring vid privatleasing? Kontakta någon av våra säljare eller läs mer på Volkswagens hemsida.

Försäkring vid privatleasing »

Teckna försäkring

Volkswagen Försäkring är en bilförsäkring som är noga med detaljerna och som gäller alla Volkswagens modeller – oavsett om du kör Passat, Golf eller Touareg. Volkswagen Försäkring garanterar att bilen repareras med originaldelar på en auktoriserad verkstad och alla personer du möter är experter på din bil.

Räkna ut ditt pris online »

Favoriter

Jämför bilar