Vi har just nu problem med vår telefoni till verkstaden i Jönköping (Gäller VW, Skoda, SEAT, CUPRA). Vänligen maila till oss så återkopplar vi så snart vi kan.

Audi Q5 står parkerad i mörkret på en höjd.
AtteviksVåra varumärkenAudiAudi Approved :plus

Audi Approved :plus

Bättre begagnade Audibilar i drömskick. Noggrant kontrollerade, minst 12 månaders garanti och klara för leverans.

Audi Approved :plus är det självklara valet för dig som vill köpa en begagnad Audi. Det är bilar i drömskick som är högst 8 år gamla och har gått max 15.000 mil samt genomgått en omfattande och noggrann 110-punktskontroll. Din Audi Approved :plus-återförsäljare erbjuder dig dessutom en rad andra tjänster som uppfyller mycket höga krav på ett tryggt bilägande.

Audi Approved :plus garanti

Bilarna omfattas av ett års garanti (med möjlighet att köpa till ytterligare ett år på utvalda modeller). Garantin startar först efter att nybilsgarantin gått ut, är fri från självrisker och ersätter upp till två basbelopp. Dessutom får du tillgång till en Audi hyrbil om din bil skulle råka ut för skada (3 dygn/20 mil).

Audi Approved :plus 110-punkterskontroll

Samtliga bilar i programmet har genomgått en noggrann och omfattande 110-punktskontroll där bilens samtliga funktioner testas. Om något behövs bytas används uteslutande Audi Originaldelar. Efter kontrollen undertecknas ett protokoll av verkstadsförmannen och läggs i bilen.

Audi Approved :plus finansiering och service

Via Audi Finans kan vi erbjuda dig attraktiva och individuellt anpassade finansieringstjänster med låga månadsavgifter och flexibla möjligheter då kontraktet löper ut. Du kan också välja någon av våra förmånliga leasingalternativ på utvalda bilar.

Ha koll på dina servicekostnader samt möjlighet att betala via en fast månadskostnad. Alla våra serviceavtal gällande begagnade Audi har ett väldigt förmånligt pris och upplägg. Serviceavtalen gäller hos alla våra Audiverkstäder.

Audi Approved :plus inbyte

Vi tar gärna din bil i inbyte när du bestämt dig för en Audi Approved :plus-bil.

Audi Approved:plus 10 dagars bytesrätt

Om du inom tio dagar kommer på att en annan Audi Approved :plus-bil skulle passa dig bättre har du rätt att byta. Din Audi Approved :plus-återförsäljare kan berätta mer om villkoren.

Favoriter

Jämför bilar