AtteviksBasservice

Basservice hos Atteviks

I vår nya basservice som gäller VW, Audi, SEAT, SKODA och VW Transportbilar (bilar som är 8 år eller äldre) ingår fri vägassistans under ett år utan självrisk eller milbegränsning dygnet runt. Det innebär att om bilen stannar eller inte startar ringer du journummer 077-11 11 512 och en bärgare rycker ut och ger starthjälp alternativt bogserar bilen till närmsta auktoriserad verkstad. T.o.m. däckbyte vid punktering ingår. Vägassistenten gäller endast i Sverige.

Innehåll basservice:

Basservice innefattar 13 punkter med betoning på trafik och driftsäkerhet – byte av olja, oljefilter, optisk kontroll av bromsar m.m.

 1. Byte av olja
 2. Byte av oljefilter
 3. Kontroll drivaxeldamask
 4. Kontroll bromsbelägg/skivor
 5. Kontroll skick på däck/mönsterdjup
 6. Kontroll läckage motor/växellåda/kylare
 7. Kontroll av avgassystem
 8. Kontroll belysning/bromsljus/körriktningsvisare
 9. Kontroll av bromsrör/bromsledningar
 10. Släckning av serviceindikator (vid behov)
 11. Avläsning av felminne
 12. Kontroll tändsystem
 13. Kontroll batteri

I priset ingår även vägassistansförsäkring i ett år utan självrisk! Gäller i hela Sverige utan milbegränsning. Värde ca: 500 kr.

Pris fr: 1.895 kr

Gäller Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA och Volkswagen Transportbilar (bilar som är 10 år eller äldre). För SKODA gäller Basservice för alla Felicia och Pick-up oavsett årsmodell.

Kvalitetskrav på verkstad och utrustning

En verkstad som är auktoriserad måste uppfylla de krav som tillverkaren ställer på en verkstad. Detta innebär att verkstaden skall se ut på ett visst sätt, vara utrustad med av tillverkaren godkänd verkstadsutrustning, ha alla de verktyg som krävs för att utföra samtliga reparationer på bilen. Vidare skall dessa verktyg uppfylla tillverkarens kvalitetskrav. Verkstaden skall följa tillverkarens krav på personalbemanning så att kunden kan servas enligt tillverkarens önskemål.

Kompetent personal med aktuell utbildning

Mekaniker samt övrig verkstadspersonal skall genomgå den utbildning som tillverkaren kräver samt genomgå prov för att visa att de behärskar sin roll i verkstaden. Dessa huvudpunkter revideras årligen av tillverkaren och i värsta fall kan en sådan revision leda till att en verkstad mister sin auktorisation. Om man jämför detta med en icke auktoriserad verkstad inser säkert alla att det är en väsentlig skillnad mellan två till synes likadana smörjgropar.

Vi kan även erbjuda:

 • Hämta och lämna service
  Vi erbjuder körning till och från verkstaden, priser är 350 kr för max 25 km enkel resa. Hämta bilen och lämna en hyrbil, pris 250 kr plus hyrbilskostnaden.
 • Express service
  Vi erbjuder mindre arbete utan tidsbokning med kunden väntar. Gäller arbete som tar max timme att utföra. Tex bromsbelägg, däckbyte, lampbyte, torkarblad.
 • Dialogplats
  Vi genomför en kostnadsfri undersökning på en lyft för att säkerställa felets art och reparationsbehov.
 • Ersättningsbil
  Vi erbjuder en hyrbil som ersättningsbil när din bil är på vår verkstad. Priset är 350 kr per dygn och 5 fria mil. Bränsle tillkommer.

Favoriter

Jämför bilar