Vi har just nu problem med vår telefoni till verkstaden i Jönköping (Gäller VW, Skoda, SEAT, CUPRA). Vänligen maila till oss så återkopplar vi så snart vi kan.

AtteviksBasservice

Basservice hos Atteviks

I vår nya basservice som gäller VW, Audi, SEAT, Škoda och VW Transportbilar (bilar som är 8 år eller äldre) ingår fri vägassistans under ett år utan självrisk eller milbegränsning dygnet runt. Det innebär att om bilen stannar eller inte startar ringer du journummer 077-11 11 512 och en bärgare rycker ut och ger starthjälp alternativt bogserar bilen till närmsta auktoriserad verkstad. T.o.m. däckbyte vid punktering ingår. Vägassistenten gäller endast i Sverige.

Basservice fr. 1 995 kr

Vid Basservice ingår följande moment och kontrollpunkter:

 1. Byte av motorolja
 2. Byte av oljefilter
 3. Byte av kupéfilter
 4. Avläsning av felminne
 5. Kontroll av batteri
 6. Kontroll av avgassystem
 7. Kontroll av bromsrör/bromsledningar
 8. Kontroll av läckage motor/växellåda/kylare
 9. Kontroll av drivaxeldamasker
 10. Kontroll av skick på däck/mönsterdjup
 11. Kontroll av bromsbelägg och bromsskivor
 12. Kontroll av yttre belysning

I priset ingår även vägassistansförsäkring i ett år utan självrisk! Gäller i hela Sverige utan milbegränsning. Värde ca: 500 kr.

Gäller Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda och Volkswagen Transportbilar (bilar som är 8 år eller äldre). För Škoda gäller Basservice för alla Felicia och Pick-up oavsett årsmodell.

Kvalitetskrav på verkstad och utrustning

En verkstad som är auktoriserad måste uppfylla de krav som tillverkaren ställer på en verkstad. Detta innebär att verkstaden skall se ut på ett visst sätt, vara utrustad med av tillverkaren godkänd verkstadsutrustning, ha alla de verktyg som krävs för att utföra samtliga reparationer på bilen. Vidare skall dessa verktyg uppfylla tillverkarens kvalitetskrav. Verkstaden skall följa tillverkarens krav på personalbemanning så att kunden kan servas enligt tillverkarens önskemål.

Kompetent personal med aktuell utbildning

Mekaniker samt övrig verkstadspersonal skall genomgå den utbildning som tillverkaren kräver samt genomgå prov för att visa att de behärskar sin roll i verkstaden. Dessa huvudpunkter revideras årligen av tillverkaren och i värsta fall kan en sådan revision leda till att en verkstad mister sin auktorisation. Om man jämför detta med en icke auktoriserad verkstad inser säkert alla att det är en väsentlig skillnad mellan två till synes likadana smörjgropar.

Vi kan även erbjuda:

 • Hämta och lämna service
  Vi erbjuder körning till och från verkstaden, priser är 350 kr för max 25 km enkel resa. Hämta bilen och lämna en hyrbil, pris 250 kr plus hyrbilskostnaden.
 • Express service
  Vi erbjuder mindre arbete utan tidsbokning med kunden väntar. Gäller arbete som tar max timme att utföra. Tex bromsbelägg, däckbyte, lampbyte, torkarblad.
 • Dialogplats
  Vi genomför en kostnadsfri undersökning på en lyft för att säkerställa felets art och reparationsbehov.
 • Ersättningsbil
  Vi erbjuder en hyrbil som ersättningsbil när din bil är på vår verkstad. Priset är 350 kr per dygn och 5 fria mil. Bränsle tillkommer.

Favoriter

Jämför bilar