CarePort Business Flex.

i har gjort det så enkelt det bara går att vara företagskund hos Volkswagen

Ditt företag kanske har ett par bilar, eller en större vagnpark. Business Flex samlar: finansiering, service- och reparationer, försäkring, drivmedel, däck, tvätt och parkeringsavgifter i ett paket. Företaget får ett lätthanterat bilinnehav och mer tid att ägna åt sina affärer. Volkswagenåterförsäljaren blir företagets kontakt för allt som har med bilen eller bilarna att göra – enkelt.

Business Flex.

Business Flex är ett erbjudande till dig som näringsidkare och gäller alla person- och transportbilsregistrerade fordon från Volkswagen (ej taxi, hyrbil, budbil eller annan yrkesmässig trafik).

Hantering och fakturering.

Vi samlar bilkostnader på en faktura. Det blir lätt att följa fordonens kostnader, det blir mindre pappershögar och enklare administration. Sammantaget hanterar Business Flex merparten av bilkostnaderna, där värdeminskningen är den stora kostnadsposten. På fakturan framgår klart och tydligt de olika kostnaderna i Business Flex. Leasing, service- och reparationer, försäkring och drivmedel med avdragen konkurrenskraftig företagsrabatt en rabatt som tillgodoräknas på fakturan. Konteringen av fakturan blir tydlig och enkel, med våra kostnadsspecificerade poster. Har företaget en bil får företaget en faktura, har företaget 10  bilar får de också en (samlings-) faktura. Kunden kör bil – vi sköter resten.

Leasing ger många fördelar.

Volkswagen Leasing.

Business Flex innehåller alltid ett leasingavtal. En finansieringsform som ger flera fördelar. Företaget kan göra momsavdrag med 50 procent av leasingavgiften för personbil och 100% för vissa transportbilar. Företaget binder inte sitt kapital i bilinnehavet,

Fast eller rörlig ränta.

Volkswagen Leasing kan företaget få med fast eller rörlig ränta i 12-60 månader. Vår rörliga ränta är baserad på VWFS (Volkswagen Finans Sverige) basränta. Fast ränta sätts på leveransdagen och är sedan densamma under hela avtalstiden.

Finansiell eller operationell leasing.

Företaget kan välja finansiell leasing där företaget har den ekonomiska förmånen och bär den ekonomiska risken förknippad med leasingobjektet (restvärdet). Efter avtalstidens slut görs en avräkning mellan det kalkylmässiga restvärdet på leasingavtalet och transportbilen från Volkswagens faktiska marknadsvärde. Eventuellt överskott tillfaller företaget.

Väljer företaget operationell leasing är det leasegivaren/Volkswagens återförsäljare som bär den ekonomiska risken för restvärdet. Något som vi brukar kalla; garanterat restvärde.

Kontroll på kostnaderna.

Volkswagen Serviceavtal.

Med service- och reparationsavtal får företaget kontroll på sina servicekostnader upp till
60 månader eller max 30 000 mil. Företaget får tryggheten i att bilen servas på en Volkswagenverkstad, med Volkswagen Originaldelar av märkesutbildade mekaniker. De har rätt specialverktyg och den senaste tekniken. Som näringsidkare får företaget dessutom dra av 100 % av momsen på servicekostnaden.

Snabb hjälp vid driftstopp.

Efter genomförd service enligt vår serviceplan förlängs företagets MobilitetsGaranti. Då är hjälpen alltid nära till hands om bilen stannar. Genom ett stort servicenät i Sverige och Europa får företaget hjälp direkt på plats 365 dagar om året, vilket även omfattar hyrbil eller övernattning på hotell. Garantin gäller vid driftstopp som föraren inte har orsakat.

I Service och reparationsavtalet ingår

Alla service- och tilläggsarbeten i enlighet med Volkswagens serviceplan ingår:

Exempelvis regelbundet byte av: tändstift, bränslefilter, luftfilter, bromsvätskaNär det är dags, byte av: bromsbackar, bromsklossar, bromsskivor, avgassystem, länkarmar, stötdämpare, fjädrar, drivaxeldamasker, drivknutar, kopplingslamell och tryckplatta, urkopplingslager, batteri, hjullager, glödlampor (ej Xenon)Tillval till serviceavtal: däck, däckskifte och däckförvaring, tvätt, rekonditionering, lånebil vid verkstadsbesök, hämta/lämna-service vid verkstadsbesök

Tillvalen gör företaget hos Volkswagenåterförsäljaren.

Skadejour dygnet runt.

Volkswagen Försäkring.

Med Volkswagen Försäkring får företaget tillgång till en bemannad skadejour dygnet runt. Skadebesiktning görs av närmaste Volkswagenverkstad, som självklart också utför eventuella reparationer. Din transportbil från Volkswagen repareras med Volkswagen Originaldelar, med garanti på delarna och arbetet, allt för att värna om märkets högt ställda kvalitetskrav och andrahandsvärde.

Om företagets bil har vagnskadegaranti och om företaget råkar ut för en skada som täcks av vår vagnskadegaranti sänker vi självrisken med hela 3 000 kronor (inkl moms). Vi har inte någon övre beloppsgräns när vi ersätter stulna däck och fälgar utan värdet baseras på inköpspriset. Med fabriksmonterat originallarm har du ingen självrisk på försäkringen. I försäkringen ingår förlängd maskin och elektronikskada upp till 15 000 mil (högst 8 år).

Drivmedel, parkering och tvätt.

Vi erbjuder föraren på ditt företag även ett Statoil Företagskort som gäller för att betala ditt drivmedel för resor inom Sverige, Norge eller Danmark. Det gäller såväl bensin, diesel och etanol (E85) som fordonsgas. Med kortet betalar du även vägavgift 1, påfyllnadsolja 2, trafikprodukter 3, parkering och biltvätt. Ett kort laddat med konkurrenskraftig företagsrabatt som du får utan några tillkommande avgifter. Rabatten är baserad på Statoils rekommenderade pris, villket du hittar på www.statoil.se.  Inom ett par dagar efter att vi aktiverat ditt avtal med  Business Flex, skickas drivmedelskortet till bilansvarig på ditt företag, ett kort som följer leasingavtalet för respektive fordon.

Innefattar inte:

TrängselavgifterMotorolja, växellådsolja och hydrauloljaGlykol, kylarvätska, spolarvätska, bränsletillsatser

Favoriter

Jämför bilar