Vi har just nu problem med vår telefoni till verkstaden i Jönköping (Gäller VW, Skoda, SEAT, CUPRA). Vänligen maila till oss så återkopplar vi så snart vi kan.

En blå SKODA Scala i naturen vid vattnet.
AtteviksŠkoda Försäkring

Škoda Försäkring - En skräddarsydd märkesförsäkring!

Med Škoda Försäkring får du maximal trygghet och service när du som bäst behöver det. Škoda försäkring är enkel, prisvärd och trygg. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Köpa en ny Škoda

När du köper en Škoda hos oss på Atteviks erbjuds du en anpassad försäkring hos Škoda Försäkring och du får dessutom ett extra förmånligt pris. Finansierar du dessutom bilen med Volkswagen Finans Sverige AB får du ännu bättre pris på försäkringen.

Škoda Försäkring »

Škoda försäkring vid privatleasing

När du privatleasar bilen är den egentligen inte din, utan du långtidshyr den. Därför är det extra viktigt att bilen är rätt försäkrad. Den anpassade försäkringen för dig som privatleasar är en halvförsäkring, vilket tillsammans med vagnskadegarantin ger samma skydd som en helförsäkring.

Försäkring vid privatleasing »

Teckna försäkring

Škoda Försäkring är den självklara bilförsäkringen för dig som är Škodaägare. Försäkringen har ersättningsnivåer och innehåll utöver det vanliga och du får snabb och smidig hantering om någonting händer med bilen. Vi försäkrar alla Škodas bilmodeller – oavsett om du har valt Fabia, Octavia, Superb, Kodiaq eller Karoq är Škoda Försäkring ett säkert val​.​

Räkna ut ditt pris online »

Favoriter

Jämför bilar