En blå SKODA Scala i naturen vid vattnet.
AtteviksŠKODA Försäkring

ŠKODA Försäkring - En skräddarsydd märkesförsäkring!

Med SKODA Försäkring får du maximal trygghet och service när du som bäst behöver det. SKODA försäkring är enkel, prisvärd och trygg. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Köpa en ny ŠKODA

När du köper en SKODA hos oss på Atteviks erbjuds du en anpassad försäkring hos SKODA Försäkring och du får dessutom ett extra förmånligt pris. Finansierar du dessutom bilen med Volkswagen Finans Sverige AB får du ännu bättre pris på försäkringen.

SKODA Försäkring »

SKODA försäkring vid privatleasing

När du privatleasar bilen är den egentligen inte din, utan du långtidshyr den. Därför är det extra viktigt att bilen är rätt försäkrad. Den anpassade försäkringen för dig som privatleasar är en halvförsäkring, vilket tillsammans med vagnskadegarantin ger samma skydd som en helförsäkring.

Försäkring vid privatleasing »

Teckna försäkring

SKODA Försäkring är den självklara bilförsäkringen för dig som är SKODA-ägare. Försäkringen har ersättningsnivåer och innehåll utöver det vanliga och du får snabb och smidig hantering om någonting händer med bilen. Vi försäkrar alla SKODA:s bilmodeller – oavsett om du har valt Fabia, Octavia, Superb, Kodiaq eller Karoq är SKODA Försäkring ett säkert val​.​

Räkna ut ditt pris online »

Favoriter

Jämför bilar