Vi har just nu problem med vår telefoni till verkstaden i Jönköping (Gäller VW, Skoda, SEAT, CUPRA). Vänligen maila till oss så återkopplar vi så snart vi kan.

AtteviksFast Track – självincheckning

Atteviks Fast Track - självincheckning

Hela serviceresan har blivit digital. I denna tid av förändring lanserar Atteviks som en av de första återförsäljare i Sverige, Fast Track konceptet. Ett koncept som tagits fram för att underlätta för det viktigaste vi har – våra kunder! Atteviks Fast Track möjliggör att hela din serviceresa blir digital. Från att servicelampan lyser till att din bil är färdig med servicen.

  1. Boka service online. Genom vårt verktyg servicebokning online kan du enkelt boka tid för din nästa service. Du lägger med fördel till någon av våra tilläggstjänster, till onlinepris, när du lägger din bokning.
  2. Dagen innan service kommer du få ett SMS med en länk av oss. Genom länken checkar du i lugn och ro in din bil så allt är klart när du ska bege dig till verkstaden morgonen efter.
  3. På morgonen när du lämnar bilen går du fram till en av våra självservicemaskiner. Knappa in ditt registreringsnummer och lämna dina nycklar i ett av facken i maskinen. Voila! Vi kontaktar dig när din bil är färdigservad.
  4. När du fått besked om att din bil är färdigservad slipper du stå i kö för att vänta på dina nycklar. Gå fram till maskinen, knappa in dina uppgifter och facket med nyckeln öppnar sig.

Nedanstående beskriver hur enkelt det är att checka in din bil på vår verkstad och du slipper stå i kö.

Favoriter

Jämför bilar