Vi har just nu problem med vår telefoni till verkstaden i Jönköping (Gäller VW, Skoda, SEAT, CUPRA). Vänligen maila till oss så återkopplar vi så snart vi kan.

Nya Volkswagen ID.4. Blå bil på laddning, tjej som lutar sig mot bilen.
AtteviksNya ID.4 – nästa generations SUV

Nya ID.4 - nästa generations SUV

ID.4 är den andra medlemmen i ID.-familjen och den första fullfjädrade eldrivna SUV:en från Volkswagen.

Avsedd för stora uppgifter

Ett revolutionerande utrymmeskoncept som ger dig frihet. Eldriven prestanda som inspirerar. Och tydlig och lättförståelig användning som gör livet så enkelt. Nya ID.4, kraftfull som en suv men långsiktigt hållbar som en ID.

Nya Volkswagen ID.4. Gul bil i skogen med tre tjejer framför.

Laddning & räckvidd

Kanske pendlar du till och från jobbet, kör mellan aktiviteter och planerar för en weekendresa med din elbil. Det kommer inte vara några problem med ID.4. Batterikapaciteten i ID.4 1st kan ta dig över 50 mil* på en laddning.

En fördel med elbilar är att de kan laddas nästan varsomhelst. Hemma laddar du med enklast med en laddbox, exempelvis Volkswagens ID. Charger som har en kapacitet på 7,2 eller 11 kW. Det går att ladda i ett vanligt eluttag men det är inget vi rekommenderar eftersom ett vanligt vägguttag inte är anpassat för att belastas med så hög effekt under en längre tid. Många publika laddningsstationer och laddningsplatser utmed motorvägarna erbjuder också snabbladdning med likström.

Laddning nya ID.4

ID.4 kommer i två versioner


ID.4 1st

I ID.4 1st edition ingår bland annat: Backkamera Rear Assist, Miljöbelysning utförande 2, Läderklädd och uppvärmbar multifunktionsratt, Mörktonat värmeskyddsglas från B-stolpen och bakåt, 20 tums lättmetallfälgar Drammen, Navigationssystem Discover Media inklusive ”Streaming & Internet”

 

ID.4 1st Max

I ID.4 1st Max edition ingår bland annat: Omgivningsvy ”Area View” inkl. backkamera ”Rear View”, Head-Up-display (extra displaynivå), Klimatanläggning ”Air Care Climatronic” med 3-zons temperaturreglering, allergenfilter och manöverelement bak, Sätesinställning elektrisk för båda framsätena, med minne och sittdjupsinställning, Adaptiv chassireglering DCC, Tippbart panoramatak, Nyckelfritt lås- och startsystem ”Keyless Advanced” utan stöldskyddslåsning, 21 tums lättmetallfälgar Narvik

*Den faktiska räckvidden under verkliga förhållanden varierar beroende på körstil, hastighet, användning av komfortfunktioner eller extrautrustning, utomhustemperatur, antal passagerare och last, samt höjdskillnader i terrängen.

Intresseanmälan

Favoriter

Jämför bilar