Vi har just nu problem med vår telefoni till verkstaden i Jönköping (Gäller VW, Skoda, SEAT, CUPRA). Vänligen maila till oss så återkopplar vi så snart vi kan.

mekaniker arbetar i Audi serviceverkstad i Småland

Audi serviceavtal

Med Audi Originalservice ökar livslängden och andrahandsvärdet på bilen.

Ditt företag betalar en fast månadskostnad för kommande service och reparationer, vilket underlättar budgetering och uppföljning, för företagskunder oavsett om man har ett eller flera fordon i sin vagnpark. Serviceavtal finns i två nivåer med olika omfattning och innehåll: Serviceavtal respektive Service- och underhållsavtal.

Audi Serviceavtal ger dig många fördelar:

 • Kontroll på kostnader för service.
 • Audi Originaldelar.
 • Auktoriserad Audiverkstad, med specialutbildade mekaniker och alla specialverktyg.
 • Ökar livslängden och andrahandsvärdet på din bil.
 • Din bil uppdateras alltid med den senaste programvaran.
 • Förlängd Mobilitetsgaranti.
 • Samfakturering med Audi Leasing och Audi Försäkring.
 • Fast månadskostnad för ditt serviceavtal under hela avtalstiden.
 • Ditt företag har möjlighet att lyfta momsen på månadskostnaden för serviceavtal.

Öka livslängden och andrahandsvärdet

Med vårt serviceavtal repareras din Audi alltid med Audi Originaldelar. Du får garantier på originaldelarna och på utfört arbete. En Audi med fullständig verkstadshistorik och med Audi stämplat i serviceboken ökar inbytespriset (andrahandsvärdet) när det är dags att byta bil.

Förlängd Mobilitetsgaranti.

Vid varje utförd service förlängs Mobilitetsgarantin (gäller vid driftstopp som inte vållats av föraren och omfattar hjälp på plats, hyrbil eller övernattning på hotell). Du har tillgång till ett rikstäckande servicenät i Sverige och även i Europa som säkerställer att hjälpen alltid är nära till hands.

Vad kostar Audi Serviceavtal?

Kostnaden för Audi Serviceavtal påverkas av flera parametrar, till exempel vilken Audimodell du väljer och körsträcka per år. Din Audiförsäljare hjälper dig att beräkna vad ett serviceavtal för din modell kostar.

Två nivåer och omfattning – vad ingår?

 1. Audi ServiceavtalAll service i enlighet med den serviceplan Audi utfärdat. Samtliga tilläggsarbeten vid planerade intervaller enligt serviceplan till exempel tändstift, bränslefilter, luftfilter och bromsvätska. Vid behov, vid servicetillfället ingår: glödlampor (ej Xenon), oljor, spolarvätska, säkringar och torkarblad.
 2. Audi Service- och underhållsavtal: Samma innehåll som Audi Serviceavtal, men också följande när det är dags att byta: bromsklossar, bromsskivor, avgassystem, länkarmar, stötdämpare, fjädrar, drivaxeldamasker, drivknutar, kopplingslamell och tryckplatta, urkopplingslager, batteri, hjullager, och glödlampor (ej Xenon).

Tillval: däck, däckskifte och däckförvaring, hämta/ lämna service, lånebil vid verkstadsbesök, rekonditionering och tvätt.

Favoriter

Jämför bilar