AtteviksLeverans Audi e-tron

Atteviks Audi har fått äran att leverera en ny Audi e-tron till Peter Thomassen med familj!

Peter Thomassen och Atteviks har en lång relation tillsammans. Peter startade Office IT-Partner i Jönköping 2001 och har köpt in bilar både till företaget och privat hos Atteviks sedan 25 år tillbaka.

Peter har ansvarat för bolagets ISO-certifieringar under 10 år, däribland miljö (ISO 14001), så miljö och hållbarhet ligger honom varmt om hjärtat. Det var en av flera anledningar till att Office IT-Partner köpte Atteviks första rena elbil som levererades redan 2013.

 

Vad var det som gjorde att valet föll på en Audi e-tron?

Kvalitet, sportighet och känslan i en Audi.

Gällande att valet föll på en elbil när det var dags att byta bil förklarar Peter med att han och familjen vill vara förberedda på framtiden och gå i bräschen för långsiktig hållbarhet.

Relationen med Atteviks och Atteviks Audi spelar också en väldigt stor roll enligt Peter. Tryggheten, närheten, samt den personlig servicen är oerhört viktig och då kändes Atteviks Audi som det naturliga och självklara valet.

– Det känns kul att få rulla ut Audis och Atteviks första rena elbil i Jönköping. Jag har tagit del av mycket information kring hur Audi utvecklat sin e-tron och det i kombination med en lång bilbyggartradition gör att detta känns helt rätt.

Peter har kikat på flera olika modeller och märken men då Audi under 2018 presenterade e-tron och tog upp förhandsbeställningar så kontaktade han Atteviks Audi. En annan viktig del var möjligheten att utrusta bilen med dragkrok med en dragvikt på hela 1 800 kg vilket gör att man inte behöver ge avkall på sina fritidsintressen vare sig det gäller att ta med båten eller att åka till sorter gården.

– Hållbarhetstänket hos Atteviks och Audi stämmer väldigt bra överens med mina egna värderingar. En kan inte göra allt men alla kan göra något gällande vårt ansvar inför framtiden och vad vi väljer att efterlämna till kommande generationer, säger Peter avslutningsvis.

Atteviks Audi önskar Peter Thomassen med familj stort lycka till med sin nya Audi e-tron!

Favoriter

Jämför bilar